求學(xué)問(wèn)校網(wǎng):一站式提升學(xué)歷的專(zhuān)業(yè)平臺!

求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)

湖北網(wǎng)教

課程咨詢(xún)
當前位置:求學(xué)問(wèn)校網(wǎng) > 真題輔導 > 湖北 > 正文

2021年12月網(wǎng)絡(luò )教育統考《大學(xué)英語(yǔ)B》模擬題匯總(四)

責任編輯:白晶晶 發(fā)布日期:2021-12-25 11:33:29 來(lái)源:求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)

【摘要】統考是網(wǎng)絡(luò )教育必須參加的考試,只有通過(guò)了統考,才能申請本科畢業(yè),下面我們就一起來(lái)看看2021年12月網(wǎng)絡(luò )教育統考《大學(xué)英語(yǔ)B》模擬題匯總(四)。一、交際英語(yǔ)1.-Excuseme,whenwillthe17:15trainarrive?–_________A.Idon’ttellyou.B.It’sbeendelayedonehour.C.Youhavetobepatient.D.Don’task

  統考是網(wǎng)絡(luò )教育必須參加的考試,只有通過(guò)了統考,才能申請本科畢業(yè),下面我們就一起來(lái)看看2021年12月網(wǎng)絡(luò )教育統考《大學(xué)英語(yǔ)B》模擬題匯總(四)。

2021年12月網(wǎng)絡(luò )教育統考《大學(xué)英語(yǔ)B》模擬題匯總(四)

  一、交際英語(yǔ)

  1.-Excuse me,when will the 17:15 train arrive?–_________

  A.I don’t tell you.

  B.It’s been delayed one hour.

  C.You have to be patient.

  D.Don’t ask me.

  答案:B

  2.-Let’s go to the library this afternoon.

  –_________

  A.Yes,that’s right.

  B.No.I can’t.

  C.What about you?

  D.That’s a good idea.

  答案:D

  3.-How’s your family?

  –_________

  A.Thanks all the same.

  B.Thanks for calling.

  C.Not too bad.

  D.Don’t mention it.

  答案:C

  4.-It’s rather cold in here.Do you mind if I close the window?

  –________

  A.Yes,please.

  B.No,please.

  C.Sure,please.

  D.I don’t like it.

  答案:B

  5.-What’s the problem with your bike?

  –_________

  A.Not at all.

  B.Good,thank you.

  C.Nothing serious.

  D.Sure

  答案:C

  二、閱讀理解

  It was difficult to find jobs in the north of England at that time.When John lost his job,he found that he could not get a new one.He soon spent all his money,so he went to the south of the country,as people said it was easier to find work there.The easiest way to go there was to take a train.Soon John got on a train.

  The train started.There were not many people on the train.Suddenly a man with a gun came in.He went up to John and said,“Your money,or your life!”

  “But I’ve got no money,sir,”John answered.He looked sad.

  “Then why are you so afraid?”asked the man with a gun angrily.

  “I thought you wanted to see my ticket,and I had no money to buy one.”said John.

  6.John went to the south of England when he spent all his money.

  A.T

  B.F

  答案:A

  7.John thought he could get a new job in the south.

  A.T

  B.F

  答案:A

  8.When a man with a gun came,John was afraid because he had no ticket.

  A.T

  B.F

  答案:A

  9.The man with a gun wanted to see John’s ticket.

  A.T

  B.F

  答案:B

  10.All the people on the train wanted to travel to the south to get a job.

  A.T

  B.F

  答案:B

  Mr.Tom Forester lived by himself a long way from town.He hardly ever left his home,but one day he went into town to buy some things in the market.After he had bought them,he went into a restaurant and sat down at a table by himself.When he looked around,he saw several old people put glasses on before reading their newspapers,so after lunch he decided to go to a shop to buy himself some glasses too.He walked along the road,and soon found a shop.

  The man in the shop made him try on a lot of glasses,but Tom always said,“No,I can’t read with these.”

  The man became more and more puzzled(迷惑不解),until finally he said,“Excuse me,but can you read at all?”

  “No,of course I can’t!”Tom said angrily.“If I was already able to read,do you think I would have come here to buy glasses?”

  11.Mr Forester lived ______.

  A.with his family in a city

  B.with his family in the countryside

  C.alone in a city

  D.alone in the countryside

  答案:D

  12.Tom ______ went into town.

  A.often

  B.always

  C.almost never

  D.everyday

  答案:C

  13.The old people in the restaurant read their newspapers ______.

  A.with glasses on

  B.with glasses off

  C.with glasses of beer in front of them

  D.with glass pipes in their mouths

  答案:A

  14.The shop Tom went into sold ______.

  A.drinking glasses and cups

  B.glass for windows and doors

  C.glasses for people who could not read

  D.glasses for people who could not see well

  答案:D

  15.What kind of mistake did Tom make?

  A.He went to the wrong kind of shop.

  B.He didn’t try on all the glasses in the shop.

  C.He thought that a person who had not learned to read would be able to do so if he wore glasses.

  D.He left his money in the restaurant.

  答案:C

  三、詞匯與語(yǔ)法

  16.John succeeded _______ what he wanted.

  A.to get

  B.to getting

  C.in getting

  D.and getting

  答案:C

  17.You______to the meeting this afternoon if you have something important to do.

  A.needn’t to come

  B.don’t need come

  C.don’t need coming

  D.needn’t come

  答案:D

  18.Eggs,though rich in nourishments,have ______ of fat.

  A.a large number

  B.the large number

  C.a large amount

  D.the large amount

  答案:C

  19.When Lily came home at 5 p.m.yesterday,her mother _____dinner in the kitchen.

  A.cooked

  B.was cooking

  C.cooks

  D.has cooked

  答案:B

  20.His salary as a driver is much higher than ________.

  A.a porter

  B.is a porter

  C.as a porter

  D.that of a porter

  答案:D

  四、完型填空

  An old man went to the hospital.When the doctor came to __21__ him,he said,“Well,Mr.Jones,you’re going to have some injections(注射),and then you’ll feel __22__.A nurse will come and give you the first one this evening,and then you’ll get another one tomorrow morning.”

  In the evening a young nurse came to Mr.Jones’bed and said to him,“I’m going to give you your first injection now,Mr.Jones.Where do you want it?”

  The old man was surprised.He __23__ the nurse for several seconds,and then he said,“Nobody’s ever let me choose that before.Are you really going to let me choose now?”

  “Yes,Mr.Jones,”the nurse answered.She was __24__.“Where do you want it?”

  “Well,then,”the old man answered __25__ a smile,“I want it in your left arm,please.”

  21.

  A.looked at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:C

  22.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:E

  23.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:A

  24.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:B

  25.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:D

  五、英譯漢

  26.It is known to all that exercises are good for health.

  答案:眾所周知,鍛煉有益于健康。

  27.What would you like to drink,mineral water or tea?

  答案:你喜歡喝點(diǎn)什么,礦泉水還是茶水?

  28.Let’s try something different.

  答案:讓我們嘗嘗其它不同的口味。

  29.I was having a nap when suddenly the telephone rang.

  答案:我在睡覺(jué)時(shí),電話(huà)鈴突然響了。

  30.The traffic jams during morning and afternoon rush hours are a headache in big cities now.

  答案:上下班高峰期的交通擁擠問(wèn)題是大城市目前的一個(gè)棘手問(wèn)題。

  31.A lot of natural resources in the mountain area will be exploited and used.

  答案:那個(gè)山區有許多自然資源有待于開(kāi)發(fā)利用。

  六、寫(xiě)作

  32.寫(xiě)作

  Instructions:根據下面所給的題目和提綱用英語(yǔ)寫(xiě)出一篇不少于80詞的短文。

  1.從事體育運動(dòng)有哪些好處;

  2.你常做的體育運動(dòng)。

  Physical Exercise_______________________________________________________

  以上就是小編為大家整理的網(wǎng)絡(luò )教育統考《大學(xué)英語(yǔ)B》模擬題匯總(四)的全部?jì)热萘?,大家在參加統考之前,一定要好好復習。

免費獲取【求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)】為您定制的學(xué)歷提升方案
標簽:

【原創(chuàng )聲明】本文內容系求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)原創(chuàng ),任何單位或個(gè)人未經(jīng)本站書(shū)面授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他方式復制發(fā)表。否則,求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)將依法追究其法律責任。

相關(guān)文章

千元助學(xué)金

全國僅3000個(gè)名額

已幫助40萬(wàn)意向學(xué)員用戶(hù)成功提升學(xué)歷

立刻提交您的升學(xué)信息,離本科夢(mèng)想更進(jìn)一步!

求學(xué)頭條

  • 最新更新
  • 最新專(zhuān)題
  • 最新問(wèn)答
自考微信公眾號
成考微信公眾號
咨詢(xún)電話(huà)

027-86646545

在線(xiàn)客服 點(diǎn)擊咨詢(xún)

考生在線(xiàn)咨詢(xún)

求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)微信公眾號 求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)微信公眾號
返回頂部∧
關(guān)注公眾號

招生咨詢(xún)08:30-22:00

求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)公眾號

微信公眾號

求學(xué)問(wèn)校網(wǎng)交流群

微信交流群

微信掃一掃